11 Ekim 2011 Salı

Ferhat Göçer Seni Sevmeye Aşığım

Ferhat Göçer 5′inci albümü “Seni Sevmeye Aşığım” ile 20 Ekim’de Müzik dünyasında bomba etkisi. Albüm, Emre Plak etiketiyle çıkacak albümde 10 parça yer alıyor. Ferhat Göçer Seni Sevmeye aşığım için şöyle konuştu: “Albümde gerçekten de yaşanmış aşkların sarkılarını okudum. Bu albümdeki slow şarkılar da daha öncekilerde olduğu gibi dinleyicileri kendi yaşanmışlıklarına götürecek. Dinleyicilerimin şarkılarımda kendilerinden bir şeyler bulacağını düşünüyorum” İmajını da yenilediğini söyleyen müzisyen, albüm fotoğrafları için, Koray Erkaya’nın objektifinin karşısına geçti.

4 Ekim 2011 Salı

Selami Şahin Benim İçin Öldün Artık

Benim için öldün Artık” ile müzik dinleme tadını çıkarmanız dileklerimizi sunuyoruz. Unutmayın imza “Selami Şahin“, sesinin yanıklığı özenle seçilmiş “şarkı sözleri” illaki dinlenir “Selami Şahin” çalışmasını bütün müzik marketlerden temin edebilirsiniz, kaldıysa eğer.
BENİM İÇİN ÖLDÜN ARTIK ismini taşıyan duygu yüklü çalışması yine Selami Şahin imzasına yakışır cinsten. Selami Şahin dinlemenin keyifli anı şimdi yerini “Selami Şahin benim için öldün artık dinle” mekle devam edecek. “Şarkı sözleri” yine rekorlar kıracak.
Selami Şahin Benim için öldün artık” daha şimdiden ilk sıralardaki yerini sabitleştirdi diyebiliriz.