22 Mart 2011 Salı

Sibel Can Seyyah

SİBEL CAN SEYYAH, sözü: Deniz Erten müzik: Volga Tamöz‘e ait . Sibel Can albümü için çalışmalarına aralıksız devam ettiğini dile getirdi. Bütün parçaları için büyük özveri ve titizlikle çalıştığını söyleyen "Sibel Can Seyyah Dinle” tecek. Bütün çalışmalarında harikalar yaratan Sibel Can 2011 SEYYAH isimli çalışmasıylada aynı geleneğini devam ettirecek..

16 Mart 2011 Çarşamba

İsmail Yk One Minute Dinle

İsmail Yk One Minute'ile Geliyor. İşte İsmail Yk İşte Van Minüt. One Minute bir kez daha gündemde. Sanatcımız İsmail Yk Ocak ayında albüm geliyor dedik ama olmadı Kısmet bu zamanaymış dedi ve tüm müzik severlere albümünden One Minute isimli çalışmasının yer aldığını söyledi. İşte İsmail Yk İşte “One Minute“, İsmail Yk One Minute Dinle'menin keyfini yaşayın.

15 Mart 2011 Salı

One Minute

İşte beklenen haber; İSMAİL YK geliyor hemde Başbakanımızın Davos’ta çıkış yapmış olduğu “ONE MİNUTE” ile. İsmail Yk bilindiği gibi her zaman bomba etkisi yaratacak çalışmaları ile Sevenlerinin karşısına geçiyor “ONE MİNUTE” isimli çalışmasıylada bu geleneğine devam edecektir. İsmail Yk One Minute Dinle‘mek kesinlikle size eğlenceli gelecektir. Mayıs ayında çıkarmayı planladığı Albüm öncesi Hayranlarına armağan niteliğindeki İsmail Yk One Minute kısa zamanda Tv müzik kanallarında fırtına etkisi yaratacaktır.

14 Mart 2011 Pazartesi

İsmail Yk One Minute

İsmail Yk Geliyor hemde gümbür gümbür. İsmail Yk One Minute ( Van Münit )ismini verdiği çalışmasıyla fırtınalar koparacak. One Minute bir kez daha gündemde. Sanatcımız İsmail Yk Ocak ayında albüm geliyor dedik ama olmadı Kısmet bu zamanaymış dedi ve tüm müzik severlere albümünden One Minute isimli çalışmasının yer aldığını söyledi. İşte İsmail Yk İşte “One Minute“, İsmail Yk One Minute Dinlerken kesinlikle mutluluk hormonlarınız havalarda uçacaktır. One Minute Dinlemek size çok iyi birde recete diyebiliriz. İsmail Yk son albümünden sonra baya hayranlarını bekletti çünkü.

7 Mart 2011 Pazartesi

Dj Akman Apaçi Dinle

Gençlerin ilahı Dj Akman Geliyor, hemde gümbür gümbür son günlerin sevilen parçası APAÇİ şimdi Dj Akman yorumuyla. Dj Akman Dinle‘mek harika olacak hemde Apaçi Dinle‘mekle.
Dj Akman Apaçi Albümünde 12 ( On İki ) adet bir birinden güzel çalışmasına yer vermiş büyük ihtimalle 2011 yılında isminden sık sık söz ettirecek olmasıda muhtemel. Dj Akman Farkını her zaman biz biliyoruz Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin çalışması işte “APAÇİ” Dj Akman Apaçi Dinle‘mek kesinlikle Müzik Dinle‘mek demek olduğunu biz sevenlerine ve Müzik severlere buradan söylüyoruz. Dj Akman Apaçi tükenmeden müzik marketlerden isteyiniz.


Dj Akman Şarkıları

. Dj Akman – Apachi
. Dj Akman – Aşkım Baksana
. Dj Akman – Bandıra Bandıra
. Dj Akman – Beddua
. Dj Akman – Bir 2
. Dj Akman – Gecem Gündüzüm
. Dj Akman – Hasretim Sana
. Dj Akman – İnsafsız
. Dj Akman – Magazin Kızı
. Dj Akman – Nerdesin Sevgilim
. Dj Akman – Sevgim Sende
. Dj Akman – Taş Kalpli
. Dj Akman – Yaz Geldi